En aquest esdeveniment tindrem 6 super-profes, Ria Vos, Rob Fowler, Clara Ayats Agell & Pierre-Louis Castellana, David Villellas & Montse Chafino, que ens ensenyaran noves coreografies de nivell iniciació, intermedi i avançat en diversos estils musicals. 
David Villella & Montse Chafino són reconeguts coreògrafs en la vessant Country i ens ensenyarà les seves noves creacions en aquest del Country Catalan Style. 

Clara Ayats & Pierre-Louis Castellana, actualment competidors Line dance amb la UCWDC en la màxima categoria i ballarins de balls de parella Country i ball esportiu de saló, ens ensenyarà noves coreografies en diferents ritmes que s’utilitzen en les competicions Line dance en diversos nivells de dificultat. 

Ria Vos, coreògrafa del Paisos Baixos, té coreografies d’èxit ballades a tot el món de line dance i que actualment ballem al nostre país com ara “Havana Cha” o “Bored”. 

Rob Fowler, amb molts anys d’experiència en el Line dance, tant en la vessant Country com amb altres estils musicals. És un dels coreògrafs més seguit al llarg dels anys i és el creador de coreografies llegendàries d’aquest estil de ball.

Tenim la sort també de comptar amb una amiga del país veí francès, Mary Pérez, que vàrem coneixer a principis de l’any 1999, a través de la qual ens vàrem formar amb l’associació Nord-Americana NTA (National Teachers Association). Ella que fa més de vint anys que està vinculada en el món del Line dance, ens portarà un parell de coreografies.

I també comptarem amb alguna classe de la Àngels Guix i Enric Nonell amb les novetats respecte a les seves coreografies Line dance.

En aquest esdeveniment tindrem tallers Line dance en tots els estils musicals i per a tots els nivells de ball des d’iniciació a avançat.

Des de divendres 18h i fins diumenge a les 13h, tallers, estones de ball exhibicions en tot l’espectre d’estils que inclou el Line dance i un ambient immillorable a l’Hotel Bernat II.
Començarem el divendres per la tarda/vespre amb classes abans de sopar i continuarem per la nit al voltant de les 21h amb una festa Superdivendres de benvinguda a tots els assistents que hagin reservat per passar la nit de divendres a l’hotel. A la nit de dissabte tots junts gaudirem d’exhibicions i una festa exclusivament Line dance, en què comptarem amb la col·laboració de Montse Sweet i Àngels Riba com a DJ ‘s.