Preu especial reserves anticipades

El preu de reserva té un descompte del 10% fins al 15 de gener de 2020. A partir del 16 de gener s’aplicarà el preu que hi ha actualment ratllat en cadascuna de les opcions de compra.

Què inclou la reserva

 • L’allotjament per a la nit corresponent reservada a les modalitats explicades a l’apartat MODALITATS DE RESERVA. 
 • Entrada accés a tot l’esdeveniment en les condicions marcades a la secció HORARI CHECK-IN.
 • Pensió completa: Inclou la beguda del menjador, aigua, vi o refresc. 
 • La taxa turística.

QÜESTIÓ IMPORTANT referent a la pensió completa: Reservant nit de dissabte, queda inclòs el dinar i sopar del dissabte i l’esmorzar de diumenge. Reservant des de divendres fins diumenge, queda incloses tots els àpats des del sopar de divendres fins al dinar del migdia de diumenge.

Àpats no inclosos

Per a aquells que voldríeu àpats no inclosos al pack podeu reservar-lo a la recepció de l’hotel, el preu d’un dinar al menjador de l’hotel és de 15 € (beguda inclosa) els adults i 7,5 € els nens.

Modalitats de reserva

Podeu reservar una habitació amb l’entrada a l’esdeveniment inclosa, en les següents modalitats:

 • Individual dues nits, divendres i dissabte. Preu amb IVA i taxa turística inclosos: 244,00 €.
 • Individual nit de dissabte. Preu amb IVA i taxa turística inclosos: 160,00 €.
 • Dues persones en una habitació dues nits, divendres i dissabte. Preu amb IVA taxa turística inclosos: 168,50 € per persona.
 • Dues persones en una habitació nit de dissabte. Preu IVA i taxa turística inclosos: 119 € per persona.
 • Tres persones en una habitació doble amb un tercer llit supletori dues nits, divendres i dissabte. Preu amb IVA i taxa turística inclosos: 151 € per persona.
 • Tres persones en una habitació doble més llit supletori nit de dissabte. Preu amb IVA i taxa turística inclosos: 109,30 € per persona.

Menors de 16 anys

Primer i segon menor de 16 anys tenen un preu especial reduït a l’habitació amb 2 adults. En aquest cas s’admeten dos adults i un o dos menors de 16 anys en una reserva d’habitació doble.

En el cas de reservar una habitació doble nit de dissabte amb dos adults i un menor de 16 anys, cal afegir 38 euros.

En el cas de reservar una habitació doble dues nits, divendres i dissabte, amb dos adults i un menor 16 anys, cal afegir 43 euros.

El segon menor de 16 anys és gratuït en el cas d’habitació doble amb dos adults i el primer menor de 16 anys.Per a aquests casos està inclòs el que s’ha descrit en l’apartat QUÈ INCLOU LA RESERVA.

Per a aquests casos feu la reserva per als adults via web i indiqueu aquest detall quan FINALITZEU LA COMPRA com a nota de la comanda en el requadre d’informació addicional, o enviant e-mail amb el vostre nom i número de reserva. El preu afegit per als menors s’abonarà de la manera acordada amb la direcció de l’esdeveniment.

Per a casos diferents als indicats, si us plau contacteu amb nosaltres. 

Servei d’aigües spa i massatges

Si hi ha algun assistent que vol utilitzar el servei de l’spa, que no està inclòs en el preu, és convenient reservar-lo. El preu és de 9 € els adults i 5 € els nens (1 hora).

Dades personals

Per a formalitzar la inscripció cal que ompleneu les dades personals sol·licitades al formulari i amb una adreça de correu electrònic vàlida. La direcció de l’esdeveniment disposa del dret d’anul·lar una reserva si conté dades personals falses, incompletes o amb una adreça de correu electrònic que no sigui vàlida. Veieu la política de privacitat a la qual estem compromesos i amb el registre corresponent a l’Agència Espanyola de protecció de dades segons la llei LOPD, llei de protecció de dades.

Confirmació de la reserva

Un cop feta la inscripció i el pagament a través del sistema de la web, rebreu el correu electrònic amb els detalls de la reserva. La factura corresponent serà emesa el cap de setmana de l’esdeveniment. Tot i així rebreu també la confirmació de la reserva via e-mail de l’equip de l’esdeveniment un cop s’hagin comprovat les vostres dades. Si no heu rebut el correu electrònic en un espai de pocs dies, si us plau, torneu a comunicar amb nosaltres a través d’email [email protected] o per telèfon 651 653 469.

Check-in

Si reserveu per al dissabte podeu accedir a l’esdeveniment des de l’hora d’inici de dissabte fins a finalitzar el diumenge. Si la reserva és des de divendres nit, podreu accedir a l’esdeveniment des del seu inici el mateix divendres. Disposeu de les habitacions de l’hotel a partir de les 14:00 h del primer dia reservat.

Identificació a l’hotel i per la direcció de l’esdeveniment

Porteu la documentació d’identitat per tal que l’hotel registri tots els que us allotjareu, inclòs la dels menors, i us faci lliurament de les habitacions. També caldrà que el responsable de la reserva s’identifiqui al taulell de l’organització de l’esdeveniment per registrar la vostra arribada i donar-vos la benvinguda.

Horari menjadors

L’horari del menjador és el següent:

 • Esmorzar de 7:30 a 10:30 hDinar de 13.00 a 15.00 h
 • Sopar de 19.30 a 21.30 h

També avisar-vos que caldrà que ens adaptem a la capacitat del menjador i per aquest motiu la direcció de l’hotel ens donarà les indicacions per repartir a tots els assistents al llarg de tot l’horari dels àpets evitant aglomeracions incòmodes.

Cancel·lació de reserves

Un cop feta la inscripció podeu cancel·lar-la fins al 31 de desembre amb devolució del 100% del cost de la reserva. Les cancel·lacions de l’1 de gener al 16 de febrer tenen dret a l’abonament del 75% del cost total de la reserva. A partir del 17 de febrer no podrem acceptar cancel·lacions, tot i que sí que podeu fer canvis en la vostra reserva.

Dret d’admissió

Reservat el dret d’admissió condicionat al fet de disposar de la inscripció confirmada i que els inscrits a l’esdeveniment assumeixin i s’obliguin a respectar les normatives de l’organització i del recinte.